Pravila privatnosti

Tko smo mi?

Naša web adresa je: https://luzi.hr

Puni naziv: LuZ.i, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Zvjezdana Lukšić, Maksimilijana Vrhovca 9, 47000 Karlovac

Kratki naziv: LuZ.i, vl. Zvjezdana Lukšić

Vlasnik: Zvjezdana Lukšić

Adresa: Maksimilijana Vrhovca 9, 47000 Karlovac, Hrvatska

Email: zvjezdana37@gmail.com

Načela privatnosti

Ova izjava o privatnosti objašnjava kako koristimo osobne podatke koje prikupimo o vama kada koristite našu web stranicu.

1. Nikada nećemo koristiti vaše podatke za slanje spam email poruka.

2. U bilo koje vrijeme možete zatražiti prekid email komunikacije.

3. Imate pravo zatražiti brisanje bilo kojih vaših podataka.

4. Nikada nećemo prodati, iznajmiti, javno objaviti ili distribuirati vaše osobne podatke.

5. Podaci su odgovornost, zato prikupljamo samo neophodne podatke koji nam omogućuju lakšu komunikaciju.

Propisi privatnosti

LuZ.i, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Zvjezdana Lukšić u skladu s internim procesima i sustavima dizajnirana je u skladu sa sljedećim pravilima:

Direktiva EU o zaštiti podataka 1995 (DPD)
Opća uredba EU o zaštiti podataka 2018 (GDPR)

Usklađenost web stranice s ovim propisima vjerojatno će značiti sklad s zaštitom podataka i privatnosti zakonodavstva diljem svijeta.

Ako niste sigurni o našoj sukladnosti u vašoj zemlji, molimo da nas kontaktirate na email: zvjezdana37@gmail.com.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

 

Komentari

Kada posjetitelji ostavljaju komentare na našoj stranici, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja u svrhu boljeg korisničkog iskustva i smanjenog broja spam poruka. Ako servis za prikupljanje podataka želite isključiti možete to učiniti na poveznici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Datoteke

Ukoliko učitavate neku datoteku na našu web stranicu (dokument, sliku i slično) trebali biste izbjegavati slanje slika s ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Ovo je prijedlog jer posjetitelji mogu preuzeti sve podatke o lokaciji sa slike koju ste učitali.

Kontakt obrasci

Svaki kontakt obrazac na našoj web stranici od Vas će minimalno tražiti podatke poput imena i email adrese. Također, postoji mogućnost, na nekim kontakt formama na našem webu, da od Vas tražimo još neke dodatne podatke koji nisu obvezni za upisati. Vaše podatke prikupljamo isključivo kako bismo razumijeli Vaše potrebe i pružili Vam bolju uslugu. Isto tako koristimo ih za poboljšanje komunikacije prilikom pružanja naših usluga.

Prikupljamo sljedeće podatke o vama prilikom ispunjavanja kotakt obrasca ili web upita kada se informirate o našim uslugama:

Ime i prezime
Ime tvrtke
Email
Sjedište tvrtke
Telefon
Ostale informacije koje se tiču vašeg upita

Ove informacije su pohranjene u našem sustavu radi lakše komunikacije dok traje status klijenta.

 

Narudžbe na web stranici i kupnja

Proizvodi koje vidite na slici mogu odstupati u nijansama boja. Neki proizvod ima više fotografija koje su fotografirane sa različitih uređaja (fotoaparat, mobitel) da bi lakše potencijalnom kupcu dočarala stvarno stanje. I samim učitavanjem fotografije na Fb stranicu gubi se njena kvaliteta.

Također napisane dimenzije mogu odstupati par milimetara.

Ukoliko Vam se sviđa neki proizvod, za sve dodatne informacije i narudžbe slobodno me kontaktirajte putem poruke ili mailom: zvjezdana37@gmail.com . Ako neki od proizvoda nije dostupan, postoji mogućnost izrade sličnog. Svaki proizvod je unikat i gotovo nemoguće je napraviti identičan proizvod.

PLAĆANJE:

Kupac uplaćuje novčana sredstva na poslovni žiro račun otvoren u Karlovačkoj banci d.d. – Karlovac.

SLANJE PAKETA:

Pakete šaljem putem Hrvatske pošte i u svakom trenutku možete pratiti status kretanja Vašeg paketa prema broju koji Vam pošaljem. Cijena poštarine iznosi 15,00 kn.

Ukoliko je proizvod odmah dostupan, šaljem ga u istom ili sljedećem radnom danu.

 

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj web-lokaciji, možete uključiti spremanje svog imena, adrese e-pošte i web-lokacije u kolačiće. Ovo je za vašu korist, tako da ne morate ponovno unositi svoje podatke kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići traju jednu godinu.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-lokaciju, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, postavit ćemo i nekoliko kolačića za spremanje podataka za prijavu i izbor zaslona. Login kolačići traju dva dana, a kolačići opcija zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uređujete ili objavljujete članak, u preglednik će se spremiti dodatni kolačić. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i jednostavno označava ID posta koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Sadržaj s drugih web lokacija

Članci na ovoj web-lokaciji mogu sadržavati ugrađeni sadržaj s drugih lokacija (npr. Videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web-lokacija ponaša se na isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web-lokaciju.

Ove web-lokacije mogu prikupljati podatke o Vama, upotrebljavati kolačiće, ugraditi dodatno praćenje trećih strana i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web-lokaciju.

Analitika

Kao i većina web stranica, tako i naša koristi Google Analytics. Ovaj alat prikuplja podatke u anonimnom obliku, uključujući i broj posjetioca na web stranici, otkud su posjetioci došli i koje se stranice posjetili. Mi koristimo informacije kako bi bolje razumjeli posjetioce u interakciji s našom web stranicom.

S kime dijelimo Vaše podatke

LuZ.i, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Zvjezdana Lukšić, Maksimilijana Vrhovca 9, 47000 Karlovac nikada neće davati pristup Vašim podacima drugim osobama ili ih dijeliti javno kao ni koristiti u promotivne svrhe. Vaši su podaci u potpunosti zaštićeni.

Koliko dugo zadržavamo Vaše podatke

Ukoliko ostavite komentar, tada će on i njegovi popratni podaci biti zadržani na neodređeno vrijeme. To je zato da bismo mogli prepoznati i odobriti bilo koje naknadne komentare automatski umjesto da ih držimo u redu za uređivanje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima), također pohranjujemo osobne podatke koje upisuju u svoj korisnički profil. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke osobnih podataka koje čuvamo o Vama, uključujući sve podatke koje ste nam dali. Također možete zatražiti da izbrišemo sve Vaše osobne podatke. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Vaše podatke možete izmijeniti, obrisati ili im pristupiti tako što će te isto zatražiti na našu email adresu zvjezdana37@gmail.com.

Kako osiguravamo Vaše podatke

Zalažemo se da vaši osobni podaci ostanu sigurni. Da bi spriječili neovlašten pristup vašim osobnim podacima poduzeli smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne postupke za zaštitu vaših podataka.

Kako nas možete kontaktirati

Molimo da nas kontaktirate na email zvjezdana37@gmail.com. u slučaju bilo kakvih upita o našoj politici zaštite osobnih podataka koje čuvamo o vama.