Uvjeti korištenja

Trenutno se nalazite na našoj web stranici: luzi.hr. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. LuZ.i, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Zvjezdana Lukšić, Maksimilijana Vrhovca 9, 47000 Karlovac smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti  upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama LuZ.i, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Zvjezdana Lukšić, Maksimilijana Vrhovca 9, 47000 Karlovac smatra i sve pridružene stranice koji pripadaju domeni luzi.hr.

LuZ.i, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Zvjezdana Lukšić, Maksimilijana Vrhovca 9, 47000 Karlovac zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice luzi.hr pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima.

Svrha web stranice na domeni luzi.hr je prezentacija usluga izrade nakita i predmeta (suvenira).

LuZ.i, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Zvjezdana Lukšić, Maksimilijana Vrhovca 9, 47000 Karlovac se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

LuZ.i, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Zvjezdana Lukšić, Maksimilijana Vrhovca 9, 47000 Karlovac nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

LuZ.i, obrt za proizvodnju i usluge ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.
Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.
Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice luzi.hr ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama luzi.hr smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, LuZ.i, obrt za proizvodnju i usluge i web stranica luzi.hr ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

Informacije za kupce

Proizvodi koje vidite na slici mogu odstupati u nijansama boja. Neki proizvod ima više fotografija koje su fotografirane sa različitih uređaja (fotoaparat, mobitel) da bi lakše potencijalnom kupcu dočarala stvarno stanje. I samim učitavanjem fotografije na Fb stranicu gubi se njena kvaliteta.

Također napisane dimenzije mogu odstupati par milimetara.

Ukoliko Vam se sviđa neki proizvod, za sve dodatne informacije i narudžbe slobodno me kontaktirajte putem poruke ili mailom: zvjezdana37@gmail.com . Ako neki od proizvoda nije dostupan, postoji mogućnost izrade sličnog. Svaki proizvod je unikat i gotovo nemoguće je napraviti identičan proizvod.

PLAĆANJE:

Kupac uplaćuje novčana sredstva na poslovni žiro račun otvoren u Karlovačkoj banci d.d. – Karlovac.

SLANJE PAKETA:

Pakete šaljem putem Hrvatske pošte i u svakom trenutku možete pratiti status kretanja Vašeg paketa prema broju koji Vam pošaljem. Cijena poštarine iznosi 15,00 kn.

Ukoliko je proizvod odmah dostupan, šaljem ga u istom ili sljedećem radnom danu.

Autorska prava

LuZ.i, obrt za proizvodnju i usluge polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici luzi,hr. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (LuZ.i, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Zvjezdana Lukšić, Maksimilijana Vrhovca 9, 47000 Karlovac).

Ukoliko smatrate da je LuZ.i, obrt za proizvodnju i usluge povrijedio vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, LuZ.i, obrt za proizvodnju i usluge se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu grešku.